Tulostinmusteita ja värikasetteja. Näitä ja niitä myyviä tuotteita on täällä listattuna. Kommentit asianomaiselle sivulle, yleiset kommentit tälle sivulle.

Sivun ylläpidon saa kiinni osoitteesta info(ättä)mustetta.info. Korvaa ”ättä” teksti ”@” merkillä. Jos osaat noudattaa annettua ohjetta, et todennäköisesti ole spämmirobotti… 🙂

Näiden sivujen sisältö pyritään pitämään ajan tasalla. Silti mukaan on voinut lipsahtaa virheitä tai tieto on voinut vanhentua tai muuttua. Jokaisen sivun lopussa on kommentointialue, johon voit kirjoittaa jos on jotain huomautettavaa, lisättävää tai kysyttävää.

 

 

2 Comments

  • Eero Lehtipuu sanoo:

    Minulla on 3 käyttämätöntä mustapatruunaa, jotka soveltuvat ainakin Canon iP4200-tulostimeen. En tarvitse niitä, kun tulostimeni rikkoutui ja hankin uuden. Noita ylimääräisiä patruunoita ei inkClub enää ottanut takaisin, ne kun ovat muutaman kk:n ikäisiä. En haluaisi heittää niitä roskiin vaan antaa ilmaiseksi jollekulle tarvitsevalle. Asun Nurmijärvellä, mutta voisin tuoda patruunat johonkin paikkaan myös Hgissä. Löytyykö vastaanottajaa?
    Terveisin Eero Lehtipuu

  • inkKari sanoo:

    inkKarin arvostelu puuttuu. palvelu löytyy tradetrackerin mainosverkostosta joten sen voisi lisätä sivuillenne. inkkari.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mustekauppoja! Sivustoa ylläpidetty vuodesta 2010 vuoteen 2023.