Finink on täysin suomalainen mustekasetteja myyvä verkkokauppa, jonka päätoimipiste sijaitsee Helsingissä. Vuonna 2012 tehdyn Taloustutkimuksen mukaan se on tunnetuin ja käytetyin suomalainen mustekauppa verkossa. Musteet lähetetään tilaajille Suomessa sijaitsevasta yrityksen varastosta, joten tilattuja musteita ei tarvitse odotella saapuvaksi kovinkaan pitkään.

Fininkillä myytävä muste on ISO9001 –laatusertifioitua. Verkkokaupasta voi ostaa kierrätysmustepatruunoita eli ekopatruunoita, joita ostamalla säästää rahaa ja ympäristöä. Kierrätetyn tai tarvikekasetin ostamalla kuluissa voi ostaja itsekin säästää jopa 65% verran. Fininkin valikoimista löytyy toki myös täysin uusia mustekasetteja, jotka ovat yhteensopivia eri laitevalmistajien tulostimien kanssa, mutta kuitenkin jonkin muun tahon valmistamia. Fininkin valikoimista löytyy myös muun muassa tarroja Dymo ja Brother – tarratulostimiin. Uudelle asiakkaalle tarjotaan ensimmäisen tilauksen yhteydessä erilaisia tilaajalahjoja, kuten mustia tarvikepatruunoita tai vaihtoehtoisesti 10-kuvan kokoista valokuvapaperia ilmaiseksi. Tarkemmat kampanjaehdot ovat luettavissa Fininkin sivuilta.

Finink lupaa toimittaa tuotteet heti tilausta seuraavana arkipäivänä. Ostosten tekeminen onnistuu verkkokaupassa yleisimmillä Paytrail Oyj:n hyväksymillä pankkikorteilla, kuten Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla. Maksaminen onnistuu myös tavallisella verkkopankkimaksulla. Tilauksen voi maksaa halutessaan laskulla, jolla on maksuaikaa 14 päivän verran tuotteiden saapumisesta. Riippumatta tilauksen koosta, halvin toimitustapa maksaa aina enintään 4,95 euroa. Tilauksen voi tarvittaessa myös noutaa Fininkin Helsingissä sijaitsevasta toimipisteestä. Fininkin kaikilla tuotteilla on poikkeuksetta 14 päivän palautusoikeus, mikäli asiakas ei jostakin syystä ole ostoksiinsa tyytyväinen.

Linkki yrityksen sivulle: finink.fi

2 Comments

  • Tuula Latvasalo sanoo:

    Mistä ihmeestä löytyy Finink Oy:n sähköpostiosoite? Jossain keskustelupalstalla oli sales@finink.com, mutta ei onnistu. Aika erikoinen firma kun puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta ei löydy, ei voi tehdä mitään valituksia yms.!

  • Tuula Latvasalo sanoo:

    Mistä ihmeestä löytyy Finink Oy:n puhelinnumero tai sähköpostiosoite? Jostain hausta löytyi sähköpostiosoite; sales@finink.com, mutta takaisin tuli ”hylättynä”. Aika ihmeellistä, ei voi antaa palautetta tilauksista yms. Herää epäilys onko koko firmaa olemassakaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mustekauppoja! Sivustoa ylläpidetty vuodesta 2010 vuoteen 2023.