InkClub

Vuonna 2000 perustettu InkClub on yksi Euroopan suurimmista mustepatruunoiden ja valokuvapaperin myyjistä. InkClub myy yli 4 miljoonalle asiakkaalleen 14 eri maassa tulostinvalmistajien väripatruunoiden lisäksi muita laadukkaita tulostustarvikkeita omalla brändinimellään. InkClub aloitti toimintansa vuosituhannen vaihteessa kahden yrittäjän pyörittämänä nettikauppana. Vähitellen yrityksen valikoima on kasvanut yhä suuremmaksi, ja sivustolta löytyy tulostustarvikkeiden lisäksi muun muassa DVD- ja CD-levyjä, muistikortinlukijoita sekä kännykkätarvikkeita. InkClub on ollut joulukuusta 2011 asti ICA –päivittäistavarakauppaketjun omistuksessa. Vahva omistaja takaa InkClubin kasvun ja entistä laajemman tuotevalikoiman. InkClub kiinnittää lisäksi huomiota toiminnassaan kestävyys-, ympäristö-, ja eettisiin kysymyksiin aina tuotteiden valmistusvaiheista niiden toimitukseen asti.

InkClub tarjoaa tutustumistarjouksena ilmaisen väripatruunan yleensä joko Canonilta tai Epsonilta pelkkien toimituskulujen hinnalla. Ilmaista mustetta voi tilata kuitenkin ainoastaan kerran yhtä taloutta kohti, ja tarjous koskee vain määrättyjä tuotteita. Vaikka tarjouksesta hyötyvätkin eniten mustesuihkutulostimien käyttäjät, tarjotaan lasertulostimien käyttäjille myös musteen sijaan yleensä kaupan päälle joko HP:n tai Lexmarkin valmistamaa valokuvapaperia.

Asiakastyytyväisyys on InkClubilla äärimmäisen tärkeää, ja yritys pyrkii jatkuvasti takaamaan toiminnalleen ja tuotteilleen mahdollisimman korkean laadun ja sitä kautta tehdä asiakaskokemuksesta mahdollisimman mutkattoman. InkClubilla ostokset voi maksaa tavallisimmilla luottokorteilla, PayPal -maksupalvelulla tai laskulla 10 vuorokauden sisällä toimituksesta. Toimitusajat ovat yleensä melko lyhyet, ja tuotteiden pitäisi saapua arviolta 2-3 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä. InkClub lupaa myös lähettää ennen kello 12:00 tehdyt tilaukset vielä saman päivän aikana.

Linkki Inkclub sivuille: inkclub.fi

1 Comment

  • Anniina sanoo:

    InkClub on luotettava musteiden myyjä, joka myy sitä mitä lupaa, ja vieläpä edulliseen. Halpojen hintojen takana ei tässä tapauksessa suinkaan ole huono laatu vaan ne suuret myyntimäärät. Firma ostaa itse tuotteet sisään paljousalennuksella, josta sitten tarjoaa asiakkailleen osan. Kaikki tilaamani musteet ovat olleet priimalaatua, ja sopineet tulostimeeni, vaikkei ne niitä alkuperäisiä musteita olleetkaan.Tulostusjälki on ollut niin ikään loistavaa, ei sotke paperia, ja tulee tasaista jälkeä. Nyt on kotitulostajankin mukava unohtaa nuukailu ja printata aina, kun siltä tuntuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mustekauppoja! Sivustoa ylläpidetty vuodesta 2010 vuoteen 2023.