Inkkari.net – mustekasetteja ja ekotekoja

Inkkari.net on suomalainen, Tampereelta lähtöisin oleva tulostuspalvelu. Yritys keskittyy toimintansa ekoloogisuuteen ja pyrkii kasettien asianmukaiseen kierrättämiseen. Yritys toimii ja palvelee arvojensa mukaisesti, jotka ovat: luotettavuus, turvallisuus, nopeat toimitukset, edullisuus ja ekologisuus. Inkkari.net vetoaakin asiakkaisiinsa kotimaisella, luotettavalla palvelulla. Kokonaisuudessaan sivusto on silmää miellyttävä ja selkeä. Se tarjoaa runsaasti hyödyllistä tietoa ja pyrkii vastaamaan asiakasta mietityttäviin kysymyksiin. Yrityksen nimi jää mieleen ja vetoaa asiakkaaseen nokkeluudellaan. Selkeä ja nopea ostotoimitus on taattu.

Luotettava, kotimainen ja ekologinen

Yrityksen vahvuuksina ovat sen kyvykkyys nopeaan, ekologiseen ja kotimaiseen palveluun. Sivustolla mainitaan muste- ja värikasettien täytön olevan mahdollista jopa asiakkaan odottaessa liikkeellä. Palveluita löytyy niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin, mikä tuo yrityksen palvelut lähemmäksi suurempaa asiakaskuntaa.

Laaja valikoima ja kilpailukykyiset hinnat

Sivuston muste- ja laaservärivalikoima on laaja. Valikoima sisältää mm. Canonin, Epsonin, Samsungin ja Lexmarkin musteita. Inkkari.net tarjoaa asiakkailleen myös elektroniikkaa muistikortti- ja tikkuvalikoimallaan. Maksutapoina käyvät niin tyypillisimmät luottokortti- ja verkkopankkimaksut, kuin myös lasku ja osamaksu vaihtoehdot. Halutessaan tuotteita voi noutaa myös yrityksen Tampereen myymälästä ja maksaa suoraan paikan päällä. Hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä muihin vastaaviin sivustoihin verrattuna. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, jonka kustannuksista yritys on luvannut tse vastata.

Yrityspalvelut

Inkkari.net pyrkii vastaamaan yrityspalveluiden tarpeisiin ja mainostaa tarjoavansa yrityksille huomattavaa säästöä. Sivustolla luvataan uudelleentäytettyjen laser- ja mustesuihkukasettien nouto, täyttö ja toimittaminen jopa saman päivän aikana. Yritysasiakkaille mustepatruunoiden uusioinnissa on arvioitu kertyvän säästöä noin 40–70 prosenttia. Ekologisuudella on osansa tässäkin: yritykset mitä todennäköisemmin haluavat tukea toimintaa, joka kustannuksiltaan on edullista ja samalla myös ekologista.

Kanta-asiakkuus

Inkkari.net tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden myös kanta-asiakkuuteen. Kanta-asiakkaana kerrytät pisteitä ostoksistasi, joita voit myöhemmin hyödyntää muissa tilauksissasi. Rekisteröityessäsi kanta-asiakkaaksi saat heti käyttöösi 250 mustepistettä. Yksi mustepiste on arvoltaan 0,01€. Mustepisteet ovat voimassa puoli vuotta niiden myöntämisen jälkeen. Mustepisteitä ei tosin kerry tilauksista, joihin on käytetty ilmaista toimitusta. Kanta-asiakasohjelma on oiva tapa tehdä pieniä säätöjä tilauksissa, etenkin jos sivuston tarjoamille palveluille on enemmänkin käyttöä.

Linkki yrityksen sivulle: inkkari.net

asiakaspalvelu@inkkari.net

Puh: 045 7874 5555

Mustekauppoja! Sivustoa ylläpidetty vuodesta 2010 vuoteen 2023.