Mustekasetti (.com)

Mustekasetti.com on täysin kotimainen erilaisia tulostustarvikkeita myyvä yritys, jonka laajasta valikoimasta löytyy edulliseen hintaan muun muassa alkuperäisiä värikasetteja, muiden valmistajien mustekasetteja sekä uudelleen täytettyjä kierrätysmustekasetteja. Mustekasetti.comin pääliike sijaitsee Helsingissä, ja se on valittu Kauppalehden vuoden 2012-2014 menestyneimmäksi yritykseksi. Sivustolla voi tehdä ostoksia turvallisesti ja huoletta, sillä yritys on luokiteltu Soliditetin toimesta AAA-luottoluokkaan. Nettimyymälää ylläpitää Byrodata Oy, ja se myy tulostustarvikkeita myös jälleenmyyjille.

Mustekasetti.comin verkkokaupasta on saatavilla mustetta lähes kaikille yleisesti käytetyille tulostinmerkeille. Kaupan valikoimista löytyy myös paljon muuta, kuten tulostin- ja kameratarvikkeita, kännykän akkuja ja kaapeleita sekä erilaisia iPhonelle ja iPodille tarkoitettuja tarvikkeita ja lisäosia. Uudelle asiakkaalle tarjotaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä kaupan päälle ilmaista mustetta joko Epsonin, Canonin tai Brotherin tulostimeen. Asiakas voi musteen sijasta valita halutessaan tilauslahjaksi myös valokuvapaperia. Toisinaan tilaajalahjaksi tarjotaan myös muita oheistuotteita, kuten webkameroita.

Mustekasetti.comin nettikaupassa asiakas voi maksaa ostoksensa vaivattomasti kaikilla yleisimmillä maksukorteilla tai vaihtoehtoisesti suomalaisen verkkopankin kautta. Tilausten toimituskulut vaihtelevat valitun maksutavan mukaan, eikä tilauksen koolla siten ole postikulujen kannalta merkitystä. Verkkomaksulla tai pankkikortilla maksettaessa toimitukselle tulee hintaa 3,90 euroa, laskulla maksettaessa 5,90 euroa ja postiennakolla tilatessa 7,90 euroa. Tuotteet voi halutessaan myös noutaa Mustekasetti.comin myymälästä tai tilata ne SmartPost –toimituksella. Mustekasetti.com ei myöskään vaadi rekisteröitymistä ostosten tekemiseen, vaan tuotteet voi klikkailla helposti ostoskoriin ja siirtyä sen jälkeen suoraan kassalle.

Linkki Mustekasetti yrityksen sivulle: mustekasetti.com

1 Comment

  • Pasi sanoo:

    Mustekasetti on osoittautunut varsinaiseksi löydöksi, ja olen todella tyytyväinen niin tuotteisiin kuin palveluun. Tuotevalikoima laajenee jatkuvaan, ja tänään voikin samalla ostaa jo paljon muutakin kuin vain musteita. Näppärää, kun ne saa sitten samalla postimaksulla perille. Toimitus on aina ollut nopeaa, ja pari suorittamaani palautusta on hoitunut ongelmitta ja ilman turhia mukinoita. Rahat ovat palautuneet kortille nopsaan. Mahtavia tarjouksiakin on usein sivustolla, joten kannattaa käväistä vilkaisemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mustekauppoja! Sivustoa ylläpidetty vuodesta 2010 vuoteen 2022.